Här kommer en sammanfattning från senaste styrelsemötet och de aktiviteter som är igång

2-årsbesiktning
Från 2-års besiktningen återstår att måla balkongräcken. Några av er har fått målning men en del återstår ännu. Vi har direktkontakt med plåtslagaren nu och hoppas det kan bli klart under september.

Från årsstämman
Angående motionen från årsstämman, undersöker vi möjlighet att placera ut större stenar vid vändplatsen Serafimervägen 11 för att hindra genomfart för fordon och återkommer när vi fått mer information.

Kollektivt bredband
Information om bredband för alla lägenheter har skickats ut. Hör av er till styrelsen om ni har några frågor.

Ventilation
Vi har på senare tid haft en del åtgärder på våra ventilationsaggregat. I samråd med återförsäljaren från Toruz AB har vi valt att teckna ett serviceavtal där filterbyte ingår. Servicen underlättar för framtida eventuella garantiärenden och Toruz utför filterbyte själva på våra aggregat som är obligatoriskt för att garantin ska gälla.

Kostnaden blir 80 kr per månad som läggs till på hyresavin och ersätter därmed engångskostnaden som vi tidigare haft 2 gånger per år. Med den här lösningen blir kostnaden närmast oförändrad mot tidigare. 

I våra samtal med Toruz uppmanar de oss att föra in rutin på att varje lägenhet diskar sina fett-filter till köksfläkten varannan månad. Gärna i diskmaskinen eftersom de tål det.

Har ni frågor om det här, hör av er till styrelsen

/Styrelsen